Reco

 • Robin E skrev om :
  Klarade precis min andra uppkörning. Läraren (Hemn) som jag främst körde med var kanon. Väldigt trevlig och kunnig. Ingav ett lungt intryck och var pedagogisk. Schysst nog bjöd de mig på 10 gratis online tester inför teoriprovet. Bra priser per lektion. Om jag ska anmärka på något: Vid några tillfällen var lärare försenad (ca. 10 min). Men, lektionstiden förkortades självklart inte för det.
  2018-03-22
 • Alexandra Z skrev om :
  Jag är otroligt nöjd med Moderna trafikskolan. Otroligt bra personal som är jätte trevliga och hjälpsamma. Jag rekommenderar alla att gå till denna trafikskola.
  2018-03-17
 • Dennis H skrev om :
  Bästa trafikskolan, bra priser och duktiga lärare 👌
  2018-03-12
 • Kevin J skrev om :
  Lärarna var väldigt skickliga och otroligt lärorika. Dem var väldigt bra på att korrektera de misstag man möjligtvis gjorde under körningarna och kunde visa dig hur du snabbt och enkelt kunde fixa dessa misstag på ett sätt som var enkelt att förstå. 5/5
  2018-03-09
 • Anastasia A skrev om :
  Den bästa trafikskolan i Göteborg. Lärare Abbas, Hemn, Nassir är otroligt professionella, snälla och förklarar på ett bra och tillgängligt sätt. Otroligt bra bemötande. Tack till Johanna som sitter i receptionen, har du någon fråga så löser hon den, hon bryr sig verkligen om eleverna. Stort tack till Abbas som var min trafiklärare det mesta av tiden. Snäll, pedagogisk och professionell trafiklärare. Tackvare honom har mitt körkort nu! Rekommenderas starkt!
  2018-03-02
Visa fler

En rekommenderad trafkikskola i Göteborg på Hisingen. Gå in och läs våra rekommendationer innan ni bestämmer er.