Reco

 • JENNIFER B skrev om :
  Jag rekommenderar verkligen moderna trafikskolan! Dom är så snälla och förstående allt från snälla Anita i reception till Nassir som är så duktig på att förklara och visa och berätta! Klarade både teori och uppkörning på första försöket tack vare denna underbara trafikskolan!
  2020-12-16
 • Emad A skrev om :
  Det var inte bara praktiska körlektioner, det var också en förklaring av risker, lagar, manövrer, placering .... Det var en bra och viktiga upplevelse för mig. I skolan hittade jag alla hjälp och förståelse. Jag är tacksam för dig Nassir för alla dina råd och instruktioner. Glöm inte den trevliga mottagningen i receptionen (Anita) . Jag rekommenderar verkligen den här skolan.
  2020-10-28
 • Jonathan Emmanuel N skrev om :
  Köpte intensivkurs 10/10 bemötande i receptionen och kunde inte bett om en bättre handledare (Nassir). Lugn och väldigt pedagogisk, sätter upp bra och uppnårliga mål inför varje lektion! Kan rekommendera!
  2020-10-05
 • Priya D skrev om :
  I took Driving lessons and my training instructor Nasir is extremely good. He analyses the persons weaker points and works towards it. I was happy with the experience at Moderna Trafikskola and have recommended my friends as well. Anita has also been very good and accommodative in helping to booking time slots. Overall it was very satisfying experience.
  2020-09-26
Visa fler

En rekommenderad trafkikskola i Göteborg på Hisingen. Gå in och läs våra rekommendationer innan ni bestämmer er.